Dištančné štúdium (BSc, Top Up, MSc, MBA) - scandinavianstudy.sk
Online štúdium

Dištančné štúdium (BSc, Top Up, MSc, MBA)

Chceš investovať do svojho vzdelania a zároveň a ušetriť na školnom? Chceš si udržať flexibilitu a mať čas na prácu, cestovanie, chceš si dokončiť bakalára, magistra alebo MBA? Študuj dištančne na prestížnej britskej škole, ušetri neuveriteľných 70% na školnom a maj zároveň nulové náklady na ubytovanie a život. 

Žijeme v dobe, kedy väčšinu svojich potrieb riešime virtuálne – oblečenie, jedlo, nákupy, randenie, zábava. Prečo by vzdelávanie nemohlo byť také isté? Partnerské univerzity XCL London a OBS Business School menia tradičné koncepty vzdelávania formou digitalizácie a ponúkajú ti jedinečnú príležitosť na získanie akreditovaného titulu z UK za zlomok ceny.

Flexibilita 

Dištančné štúdium je možnosť, ako získať oficiálny akreditovaný diplom a titul bez toho, aby si musel/a fyzicky vkročiť do univerzitného kampusu.

Dištančné štúdium ti umožní študovať odkiaľkoľvek na svete. Nie je potrebné dochádzať z jedného miesta na druhé či dodržiavať pevný harmonogram. Virtuálna trieda je k dispozícii všade, kde máš pripojenie na internet. Ušetríš nielen čas, ale aj peniaze (školné/ubytovanie), ktoré môžeš minúť na iné priority. Vieš byť online pripojený/á v reálnom čase so svojimi spolužiakmi a profesormi, aktívne participovať na prednáškach, pričom si zachovávaš slobodu a flexibilitu svojho času.

Minimálne školné oproti dennému štúdiu

Na rozdiel od tradičného vzdelávania v priestoroch univerzity je cenovo neporovnateľne dostupnejšie.

Bežné denné štúdium v UK Dištančné štúdium v UK so Scandi
Ročné školné pre EÚ študentov (bakalárske): 9,250 – 17,000 £ Aktuálne ročné školné v dištančnom štúdiu vo Veľkej Británii (EÚ študenti): cca 9,000 £
Ročné ubytovanie vo Veľkej Británii: 8,000 £ Ročné školné len na XCL London prostredníctvom Scandi iba: bakalár 4,150 £, magister 5,150 £
Jedlo, doprava, voľný čas: 5,000 £ Ročné školné len na OBS prostredníctvom Scandi iba: bakalár 2,800 £, MBA 2,200 £
Celkové náklady v UK ročne cca: 26,000 £ Ročné školné na IU prostredníctvom Scandi iba: bakalár 875 £ ze 20 kreditov.

Forma výuky

V rámci dištančného štúdia školy minimalizovali tzv. asynchrónne učenie. Zabudni na vopred nahrané nudné video lekcie, kde majú študenti iba malú šancu na zapojenie sa do priebehu hodiny. Absolvuj živé hodiny, živé semináre a skutočnú skupinovú prácu na projektoch so študentami – všetko v reálnom čase so spolužiakmi z celého sveta. Každá vyučovacia hodina je nahrávaná a na druhý deň si ju vieš spätne prehrať  v rozhraní ultra-moderného študentského portálu (platforma používaná Harvard University).

Triedy majú tendenciu byť menšie ako konvenčná veľkosť triedy. To umožňuje väčšiu interakciu a spätnú väzbu medzi vami a učiteľom. V rámci dištančného štúdia dostaneš full-access k rôznorodému študijnému materiálu: prednášky, eBooks, online knižnica, PPT, video archív, webináre, atp. Nastavíš si vlastné tempo štúdia vhodné pre tvoje individuálne požiadavky a úroveň schopností.

Top Up možnosti (Level 6)

Študenti, ktorí ste končiaci v Dánsku s AP degree a teda si potrebujete dokončiť „plného bakalárka, práve distančné štúdium môže byť pre vás rozumná alternatíva. Viete stále ostať pracovať v Dánsku (na SK) a dokončiť si počas roka bakalárke štúdium. za ostatné roky máme takto na školách desiatky študentov a dokonca mnohí si dokončili za rok aj magisterské štúdium.

Príklad – dokončuješ si AP Marketing Management.

  • Jednoduchá cesta by bola smerom k XCL London a dokončenie si za 10 mesiacov BSc (Hons) Global Management & International Business a eventuálne pokračovanie  na ďalśich 10 mesiacov na MSc Global Management & Innovation. Cena je 2950 £.

Príklad – dokočuješ si AP Computer Science  – resp. podobné AP.

  • Jednoduchá cesta by bola dokončenie roka buď cez OBS na ich partnerskej univerzite v UK a to napr. na University of Derby a BSc (Hons) Computing and information technologies – Top up. S tým, že s  uznaním kreditov ti pomôžeme. Cena je 5430 £.
  • Alebo sa rozhodneš pre IU v Berlíne, opäť dištančne a nastúpiš na jeden IT programov do posledného ročníka. S uznaním kreditov ti pomôžeme. Cena je 4040 €.
  • Alebo sa rozhodneš pre Edinburg Napier University a BSc Computing (Top-Up) Online. Cena je 875£ za modul 20 kreditov.

Priklad – ostatné AP platí možnosť IU v Berlíne.

Xenophone College London, UK

Stránka školy: https://xcl.ac.uk/

Xenophone College London (akreditovanou partnerskou inštitúciou Chichester University (top 20 v UK). 

Ponúka britské, flexibilné a cenovo dostupné vzdelanie pre študentov, ktorých zaujíma nadobudnutie zručností a vedomostí využiteľných v modernom svete a ktorý zároveň chápu možnosti, ktoré so sebou prináša svet technológií. So Scandi vieš získať výraznú zľavu so školného. Na XCL máme desiatky študentov z SK alebo Dánska.

OBS Online Business School UK

Stránka školy: https://www.onlinebusinessschool.com/#

OBS ponúka cenovo dostupné študijné programy s exkluzívnymi online modulmi, ktoré študentom urýchľujú získanie vysokoškolskej kvalifikácie z Veľkej Británie – Bachelor, Master of Science, MBA.

OBS Online Business School UK poskytuje univerzitné programy s úplným bakalárskym a postgraduálnym diplomom dištančnou formou štúdia.

MBA:

Webové moduly OBS umožňujú študentom učiť sa to, čo chcú, kedy chcú a ako chcú, sú navrhnuté tak, aby ti umožnili oveľa rýchlejší, dostupnejší a pútavejší spôsob učenia.

OBS funguje na online platforme 24 hodín denne, 7 dní v týždni, s osobnými info konzultačnými panelmi, online výučbou 1 on 1, skupinovými webinármi a knižnicou vopred nahratých skupinových lekcií ti poskytne všetku podporu, ktorú potrebuješ na dosiahnutie univerzitnej kvalifikácie v UK za zlomok ceny. So Scandi vieš získať ešte dodatočné štipendium a takisto výraznú zľavu so školného.

IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences je symbolom kvalitného a dostupného vzdelávania v novej digitálnej ére. Od svojho založenia v roku 1998 sa IU stala najväčšou univerzitou v Nemecku a drží akreditáciu od prestížnej Nemeckej vedeckej a humanitnej rady.

Ako inštitúcia je už viac ako desaťročie IU európsky líder v online vzdelávaní, umožňujú študentom učiť sa cez integrovanú digitálnu platformu, inovatívne učebné nástroje a virtuálne triedy, bez ohľadu na momentálnu polohu a časové pásmo a hlavne za rozumné peniaze!

Na IU študuje momentálne cez 100 000 študentov, škola disponuje s rozsiahlou ponukou študijných možností (200+) bakalárskych, magisterských a MBA kurzov, s tímom 600+ učiteľov. Všetky odbory sú plne akreditované. Profesori na IU sú uznávaní pre odborné a akademické skúsenosti, ich cieľom je pripraviť študentov na výzvy moderného sveta.

Na výber máš z mnohých bakalárskych možností ako:

resp. magisterské alebo MBA programy.

Bez ohľadu na to, či si na cestách alebo doma, inovatívne digitálne učebné nástroje ti umožnia študovať vlastným tempom – školu môžeš dokončiť za 3 roky, či pár mesiacov. Pripoj sa k IU International University of Applied Sciences a zaži transformačnú vzdelávaciu cestu, ktorá presahuje hranice a formuje modernú budúcnosť v globálnom kontexte.

V prípade záujmu si jednoducho dohodni konzultáciu TU.