Štúdium vo Švajčiarsku - stredné školy (K12) - scandinavianstudy.sk
Studium vo Svajciarsku

Štúdium vo Švajčiarsku – stredné školy (K12)

Štúdium vo Švajčiarsku – Švajčiarsko je domovom niektorých z najprestížnejších súkromných stredných škôl a univerzít na svete. Krajina je známa svojím bezpečným prostredím, stabilnou a silnou ekonomikou a dôrazom na holistický rozvoj študentov.

Štúdium vo Švajčiarsku na prestížnych internátnych školách ponúka svetovú kvalitu vzdelania, ktoré je v dnešnom post-globalizovanom svete kľúčovým predpokladom úspešného kariérneho rastu.  Vo Švajčiarsku nadviaže jedinečné priateľstvá (Network) s medzinárodnými spolužiakmi, ktoré vedia pomôcť v jeho budúcom „dospelom“ živote.

S rodinami zo Slovenska a Česka spolupracujeme v rámci Švajčiarska s renomovaným partnerom v Geneve, Swiss School Consulting. SSC má 25-ročné skúsenosti priamo s vedením stredných škôl v krajine a s umiestňovaním detí zo zahraničných rodín na top švajčiarske stredné školy.

V SSC máme istotu, že vaše dieťa bude umiestnené do školy, ktorá najlepšie vyhovuje jeho akademickým ambíciám a statusu a požiadavkám vašej rodiny.

Švajčiarske internátne školy K-12:

  • Prestížne švajčiarske internátne školy: spolupracujeme výhradne s prestížnymi K-12 švajčiarskymi internátnymi školami, ktoré sú lídrami vo vzdelávaní a majú dlhoročnú tradíciu excelentnosti. Tieto školy poskytujú prostredie, kde sa študenti cítia bezpečne a sú vedení k dosiahnutiu svojho plného potenciálu.
  • Široká škála akademických programov: či už ide o krátkodobý letný pobyt, alebo viacročné štúdium, ktoré vedie k maturitným diplomom (medzinárodná maturita, švajčiarska abitur, A Levels, americký stredoškolský diplom, francúzska maturitu), spolupracujeme s najlepšími švajčiarskymi súkromnými školami.

Pri výbere ideálnej školy pre vaše dieťa vám poskytneme personalizovaný prístup, ktorý zohľadňuje jeho akademické silné stránky, záujmy a dlhodobé. V úzkej spolupráci s rodinou spolu zanalyzujeme všetky relevantné faktory, aby sme vám mohli odporučiť tú správnu školu (mesto, prostredie, mimoškolské aktivity), ktoré nielenže spĺňa vaše očakávania, ale podporí plný rozvoj potenciálu vášho dieťaťa.

Dostanete komplexné poradenstvo v celom prijímacom procese. Pomôžeme vám s prípravou prihlášky, školením na interview so zástupcami škôl, prevedieme vás všetkými následnými krokmi, až po úspešné prijatie a bezproblémové začlenenie do novej školy.

Spolupráca s Swiss School Consulting

Riešenia na mieru: každé dieťa a každá rodina sú jedinečné. Služby Scandi a SSC sú prispôsobené vašim konkrétnym potrebám a ambíciám. Akademická budúcnosť vášho dieťaťa bude v odborných rukách!

Globálna sieť: vďaka rozsiahlej sieti kontaktov SSC na švajčiarskych školách a univerzitách má vaše dieťa prístup k najlepším možným príležitostiam vo Švajčiarsku.

Dôvera: každý rok dôverujú rodiny z celého sveta SSC, aby svojim deťom zabezpečili najlepšie možné vzdelávacie príležitosti vo Švajčiarsku. Dubaj, Jakarta, Madrid, Atény, Paríž, São Paulo, Washington, Tokio – to sú len niektoré z miest, odkiaľ pochádzajú spolupraujúce rodiny.

Dear Parents and students,

For four generations, my family has been actively involved in the field of education, and I have had the privilege of leading Swiss private schools for over 25 years. By founding Swiss School Consulting in 2015, I aimed to share my extensive experience in Swiss educational excellence with parents who wish to offer their children a quality education in a unique environment: Switzerland!

With the benefit of a vast network, including more than 30 Swiss private schools, I will personally advise and accompany you throughout the entire process, helping you choose the best school to meet all your criteria.

We collaborate exclusively with prestigious boarding schools that are leaders in education and have a long-standing tradition of excellence.

These schools provide an environment where students feel secure and are encouraged to reach their full potential.

Yours sincerely, Serge Gay, The Founder of SSC

 

 

 

 

Dajte nám vedieť o vašich potrebách a spolu so SSC nájdeme školu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim rodinným predstavám, vzdelávacím cieľom a budúcim profesijným ambíciám vášho dieťaťa.

# Štúdium vo Švajčiarsku