VIA Design College Herrning - scandinavianstudy.sk
Štúdium IT v Dánsku

VIA Design College Herrning

VIA Design College Herrning bude vyhovovať všetkým, ktorí milujú módu, design, návrhárstvo a branding módnych značiek. TEKO Design je v Dánsku a aj v celej Škandinávii najväčšou vysokou školou v rámci módneho priemyslu a životného štýlu!

Vyše 1100 mladých ľudí študuje na VIA Design College Herrning v oblasti odevného návrhárstva, textilu nábytku či interiérového vybavenia. Kampus ti ponúkne špeciálne pripravené triedy prispôsobené druhu výučby, špeciálne dielne, obchod na nákup potrebných materiálov, knižnicu, kde zoženieš dôležité knihy.

VIA Design je jedinečným miestom pre rast dizajnérskeho sebavedomia a podnikateľského ducha! Dánska móda a životný štýl spoločnosti sú do značnej miery značkou absolventov TEKO. Školská história je plná charizmatických duší, osobností, ako AageDamgaard, Carlo Wichman Madsen, títo všetci sú absolventami VIA Design College Herrning. VIA Design sa nachádza v meste Herning, vlakom hodinu a pol od mesta Aarhus a študovať môžeš odbory ako Fashion design či Branding management. Herning je vďaka TEKO plný študentov zaujímajúcich sa o módu.

Kontaktuj nás a zisti viac o svojich možnostiach.